Verloskundige Praktijk Artemis      Bezoekadres Jan Gielenplein 8      Postcode 4731 HL Oudenbosch      Tel 0165-312300      info@artemisoudenbosch.nl

 

Contact

Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak kun je ons bereiken op nummer: 0165-312300. Elke maandagdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 en op woensdag tussen 9.00 en 14.30. Je krijgt dan Angela, onze praktijkassistente, aan de telefoon. Indien zij je niet verder kan helpen overlegt zij altijd met de verloskundige of wordt je later door een verloskundige teruggebeld.

Voor het maken van een eerste afspraak kunnen jullie ons op eigen initiatief (dus zonder verwijzing van de huisarts) bellen. Wij raden jullie aan om zo vroeg mogelijk in de zwangerschap contact met ons op te nemen. De eerste controle vindt plaats rond de achtste zwangerschapsweek, rond deze termijn zal ook je eerste echo worden verricht. Op deze site kunt u ons intakeformulier invullen en terugmailen, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op je intake. Je mag ons altijd bellen om een antwoord te krijgen op je vragen of onzekerheden, ook als je nog maar net zwanger bent.  

Voor alles wat met je bevalling te maken heeft en/of niet kan wachten tot de openingstijden van de praktijk kun je ons bellen op het  spoednummer. Dat is 06-53565146. Je krijgt de dienstdoende verloskundige direct aan de lijn.

Voor andere/ niet spoedeisende opmerkingen/vragen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, u vraag wordt dan binnen enkele dagen beantwoord.